förlåt att jag inte har bloggat något på supeer länge. har haft aldeles för mycket med skolan och och plugg och sånt. jag ska skärpa mig! jag kommer att blogga så mycket jag kan, men ni måste ha förståelse för att jag inte hinner med så himla mycket på veckorna nu när vi ska få betyg och sånt.


jag tänkte att jag skulle börja med att berätta att det var dans igår igen! :D så himla roligt!! tänkte att jag skulle börja bygga på min kondis lite mer nu när dansen börjat också.

nu ikväll är min morfar här. mamma åkte imorse. hon ska simma med delfiner på kolmården imorgon.
nu ska jag nog ta en snabb dusch och sen ska jag ta och sätta mig i soffan och mysa lite och titta på idol med lillebror och morfar. lite mysigt att han kom idag. träffas ju inte så ofta..

annars har det inte hänt så himla mycket i veckan. mest plugg som sagt.

vi hörs nog imorgon när det blir en liten paus från allt i skolan :) det ska bli riktigt skönt!


pussar ♥

nu har Jenni och Emelie precis åkt hem och jag sitter här helt alooone. tänkte faktiskt att jag skulle gå och lägga mig snart, eftersom jag är ganska trött efter en helt sjukt knasig kväll ;) men roligt har det varit! :)

imorgon blir det förmodligen lite plugg, för vi har ganska mycket läxor till nästa vecka. sen mååste jag ut och springa också! men framför allt ska jag sova ut så jag inte är så himla trött på måndag.

vi hörs imorgon.

puss


godkväll ♥

nu ska jag strax ta och fixa det sista innan Jenni och Emelie kommer hit :) duscha och lite sånt. ikväll ska vi förmodigen titta på Baby On Board, som jag och Jenni hyrde igår.

idag var typ första gången på evigheter som jag gjorde läxan på helgen ;) det blir lixom inte av på helgerna. det är då man ska ta det lungt enligt mig!

nej nu får jag sätta fart! herregud jag ska ju äta innan dom kommer också.

vi hörs kanske senare.

pussar ♥

Hej på er alla söta ♥

förlåt att jag inte bloggat. jag har faktiskt inte haft tid eller lust.

idag har jag faktiskt bara gått och latat mig här hemma. ikväll kommer Jennifer och Emelie hit på lite filmkväll :) det ska bli riktigt mysigt ♥
nu ska jag strax gå ner och städa lite på mitt rum.. jag har börjat fundera lite på att lägga saker jag inte använder på rätt plats direkt, istället för att jag ska behöva storstäda varenda gång. det tycker jag låter som en bra idé! :)

som jag nog skrev i ett tidigare inlägg så var jag och Jennifer i stan igår :) och ni skulle även få en liten överraskning ;) vi har gått och pratat om att vi ska köpa detta i en vecka nu, och igår blev det äntligen av! :D haha, här kommer en liten bild på det ;)


vrid lite på huvvet ;)

EN LIKADAN HANDSKE SOM ERIC SAADE HAR! :D


vi hörs kanske lite senare,

kram ♥

idag tog jag med ganska mycket böcker hem från skolan, men har det blivit något plugg ? nej.
om jag hade kännt mig själv lite bättre så hade jag nog inte tagit med mig så mycket hem.

imorgon är det iallafall dans för första gången på terminen igen :D det ska bli så himla roligt! jag har verkligen längtat super mycket!
så imorgon blir det mycket träning. först är det skoljoggen, sen dans och sen är det min "ut och springa dag" ;)

på fredag blir det väl förhoppningsvis staden för mig och Jennifer. gud, jag har inte varit där på super länge! men det kan ju bero på att jag inte har några pengar.. men det kan ju vara trevligt att bara gå där och titta med en underbar kompis :) på fredag blir det nog också en liten överraskning här på bloggen om vad jag har köpt. för lite mynt har jag ;)

nu ska jag titta på idol tror jag. sen blir det nog dags för sängen.

hörs imorgon,

kram ♥

godkväll alla ♥

sitter just nu och tittar på Det Okända.
jag och Emma har också sprungit en liten runda ikväll. eller Emma cyklade och jag sprang ;) gud va duktig jag va! :D

nu tänkte jag att ni ska få bilderna som jag tjatat om i flera dagar ;)







jag vet att till skillnad mot de andra bilderna blev dessa väldigt mörka. men jag typ "gillade" det :)


ha det bra tills vi hörs nästa gång :)

godnatt ♥

 

dagen har spenderats tillsammans med Emma :)♥ och det leder ju lixom till ganska mycket bilder. här kommer några av dom. ↓












helt oredigerade.

hahaha, de flesta bilderna blev väldigt ljusa, och de flesta är också väääldigt oseriösa ;))


hörs senare med några bilder från i fredags.

puss ♥

Godmorgon läsare ♥

eller jaa, jag har ju faktiskt varit vaken i två timmar redan.
just nu sitter jag och tittar på Djungel George eller vad det nu heter, bara för att det inte finns något bättre på tv.
om en stund kommer Emma hit :D tänkte att vi skulle ta lite nya bilder, som kanske kommer upp på bloggen senare ikväll :)

bilderna från i fredags vet jag att jag har lovat er idag, men som ni vet sedan tidigare är det inte lätt att lägga över bilderna från min kamera till datorn. men jag ska försöka lite senare igen.

ha det bra så länge!

puss ♥



hahaha, bilden är gaaanska gammal ;))

slänger in ett snabbt inlägg nu innan idol börjar för att jag typ "lovade" det ^^
imorgon är det studiedag eller nått. himla skönt att få vara ledig en dag extra.
så imorgon ska jag troligen träffa Emma. och därav stannade jag inte hos farmor en natt till. oooom jag hade gjort det så hade jag nog förmodligen legat i ett varmt och skönt bad med tända ljus, lite godis och Eric Saade till det just nu ♥
men så blev det inte. jag får väl ta en dusch i pausen istället.. inte alls lika mysigt!

tänkte också att jag skulle ta och ringa Jenni imorgon och bestämma en dag som vi ska baka våra superfina läckerbitar!

nej, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på idol.

hörs imorrn,

pussar ♥
hej på er ♥
idag har jag faktiskt knappt gjort någonting. ganska skönt det ibland.
men lite har jag ju gjort, jag var t.ex ute och fotograferade lite. det blev inga bra bilder så dom kommer förmodligen inte upp på bloggen. men jag kan tycka att det är jätte härligt att bara gå och ta lite kort bara för att göra det

bilderna från fredagen med Hanne har inte kommit upp på bloggen för att jag inte har möjlighet att lägga in dom på datorn. så jag kommer att göra det imorgon någon gång under dagen.

just nu sitter jag och lyssnar på Eric Saade ♥ han är helt underbar ! jag går bokstavligt och räknar ner dagarna tills jag och Jenni ska få se honom ! idag är det exakt 82 dagar kvar. det känns ju som en hel evighet ! men den kvällen kommer bli helt amazing ! det vet jag redan nu 

kanske blir något mer inlägg innan jag går och lägger mig,

kraaaam ♥





jag har seriöst blivit helt förälskad i dessa bilderna !
JAG ÄR HEMSKT LEDSEN ATT JAG INTE BLOGGAT NÅGOT PÅ EVIGHETER TYP ! jag SKA skärpa mig !
jag kan ju börja med att säga att jag pluggat och varit riktigt duktig nu de senaste dagarna och har jag inte pluggat har jag bara gjort saker som jag tycker är roligt. där av inget bloggande.

igår skulle jag bakat cupcakes med Jennifer som jag skrev om tidigare, men det blev inget med det. vilket är väldigt synd ! jag hade faktiskt sett fram emot det ! jag hoppas på att vi kan göra det snart ! men somsagt blev det lite ändringar, så inatt sov jag hos Hanne ♥

kvällen och natten kommer att spenderas hos min underbara farmor, det kommer bli riktigt mysigt ! nu om en liten stund ska jag slänga mig i soffan med lite godis och titta på Morden i Midsomer, eller hur det nu stavas ^^

kanske att jag slänger in nått snabbt inlägg imorgon.
bilderna som jag och Hanne tog igår kommer nog upp på bloggen på måndag.

hörs,

Kraam ♥


Hej på er ! ♥

jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag, mer än att det var skola och att vi har en massa plugg. så jag tänkte att ni ska få en bildbomb med lite bilder från när jag var ute och fottade i måndags  ↓









hoppas ni haft en bra dag ! nu ska jag plugga lite till,

Kraam ♥

just nu sitter jag och tittar på idol.
jag har precis pluggat lite och annat sånt. annars har det inte hänt så mycket mer idag.
när idol är slut tänkte jag nog gå och sova några timmar innan jag ska upp igen. jag är så himla trött denna veckan. och jag som var hemma nästan hela förra veckan ! knaaas.

nu är det nästan bara 13 veckor kvar tills jag och Jenni ska och se Eric Saade ! ♥  HAHAHHAHAHAHA , men det ska bli så himla kul så jag kan inte låta bli att räkna ner ! 

nu ska jag titta klart på idol och sen ska jag nog lägga mig och läsa lite sen sovaa.

KRAAAM ♥

kom precis hem från stan efter att jag ätit en god pizza    som jag sa innan fyller mamma år idag, så vi firade henne lite. nu ska vi äta tårta (om jag orkar). sen ska jag kolla nyheterna. . seegt !
på fredag ska jag och Jenni baka cupcakes  vi får väl se hur det går.

hörs imorrn,

kram ♥

dagen började med skola efter en långhelg. just nu sitter jag på en restaurang, för mamma fyller år idag. kanske blir något mer inlägg senare ikväll, just nu ska jag vara lite social med resten av familjen. hörs senare, Kram

godmorgon alla söta ♥ jag har faktiskt precis gått upp och ska nu äta frukost. faktiskt himla trevligt igår ! idag blir det väl antagligen bara städning och sånt. kanske att jag och mamma tar en sväng in till stan och köper skor senare idag    en bara va dag idag.

hörs kanske senare idag,

puss ♥



bilden är tagen tidigt i sommar ,

jag har suttit nu ett tag och försökt få över bilderna från min kamera till datorn, men det är nått glapp i sladdgrejen. . så tillslut gav jag upp och tog lite nya bilder på de som var kvar. inte alls lika fina som dom andra jag tog, men bara så att ni ska få en liten skymt av hur dom såg ut. de finaste är uppätna. . typiskt ! 
tänkte också passa på att säga att jag slog nytt rekord i besökare idag, eller igår eller, aa. 10 september iaf

här kommer en liten bildbomb på våra cupcakes :D







ledsen att det nästan bara blev på dom lila. vi hade massor med choklad också, men det är ju inte så konstigt att dom tog slut, choklad är ju såå gott !

förlåt att bilderna blev så suddiga, jag ska försöka få över de andra bilderna från systemkameran imorgon, men nu måste jag sova !

goodnatt ♥

vi har fortfarande några gäster kvar, och trevligt har det varit ikväll ! träffat lite folk som jag inte sett på jätte länge    snart blir det nattamat, bullens korv    äckliigt !
som ni kanske märkt har jag ny header, som jag och Lovisa satt och fixade med lite i eftermiddag. inte så avancerad, men, men. jag tycker att denna blev finare ! vad tycker ni ?
nu har jag iaf sett klippet med Eric Saade från kristallengalan igår ♥ man kan verkligen inte få för mycket Saade !   

jag lovade ju innan att det skulle komma bilder på dom cupcakes som vi gjorde innan, men det går inte att lägga över bilderna till datan. . så dom kanske kommer nån annan dag


nu ska jag nog sova,


godnatt ♥



HAHA, bjuder på denna bilden, som är tagen för några årsen.,

 

vet nån förresten om kristallen går i repris någon dag ?    jag måååååste se det !

tjenare !
just nu tar jag en liten paus från alla gäster  vi har haft öppet hus hela dagen så det har varit gäster här typ hela dan.
bakat cupcakes hela förmiddagen också, kanske kommer bilder på dom senare

hörs senare,

kramar ♥

 

jag fick precis reda på att Eric va med på TV:n och jag missade det !  hur kunde detta gå till ?! så nu är jag jätte tjurig för att det funkar inte att kolla på det på nätet heller. .  HEMSKT !

så nu får ni en liten bild på min Saade istället ♥



jag älskar denna bilden !

Godmorgon på er ♥
idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk. ingen bra start på helgen tycker jag !
jag har faktiskt precis gått upp och ätit frukost. så himla skönt att få sova precis så länge man vill !
imorgon blir det lite fest här hemma. det ska bli trevligt !



tänkte också tillägga att jag inte gillar min lillebror ! ↓




vi hörs senare, pussar ♥
                                       

heeej,
jag vet att headern ser hemsk ut ! men jag tyckte det var bättre att ha en header än inget alls ! denna får vara där tills en finare kommer    hoppas att ni står ut med denna sålänge.

nu ska jag ta en dusch och sen kanske det blir en liten runda ute i friska luften igen. det är alltid nyttigt !

kramar ♥

precis kommit upp från min sköna mjuka säng. ganska skönt att få lite sovmorgon ibland ! men segt att vara sjuk ! nu ska jag ta och äta lite frukost. vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag. men det blir väl att vila och sova någon timme kanske. och lite plugg finns det ju alltid att ta tag i. .

hörs senare

pussar ♥

jag har faktiskt suttit i en timme och försökt få in en header nu. men dum som jag är fattar jag ingenting. .  jag får väl ta och fråga någon helt enkelt
men nu ska jag sova. ont överallt typ. fortfarande feber så jag ska förmodligen inte till skolan imorgon heller.

vi hörs nog imorgon,

goodnatt ! ♥

ligger här i sängen och myser med katten ♥
funderar också på hur det verkligen fungerar när det ösregnar ena stunden och andra är det soligt. det måste ju ha varit minst fem olika väder på en halvtimme nu ! konstigt det där tycker jag !


orkar tyvärr inte vända bilden. och min katt ser skojsig ut ! ;) (och jag ser ful ut)



kraaaaam !

kom in för en stund sen efter lite frisk luft    blev dock inga bilder, batteriet tog slut innan jag ens hann ta en bild. oops !
nu måste jag plugga eftersom vi har miljontals läxor känns det som.
kanske att det blir något mer inlägg senare idag.

pussar ♥


här är en gullig liten bild på kattens fotspår sen förra vintern, jag längtar såå till vintern ! för då ska jag och Jenni till Halmstad arena !

. . och ännu mera regn ! när ska detta regnet ta slut ?! det känns ju som att himlen är tom nu !
när det är uppehåll ska jag gå ut och ta lite. . höstbilder ? jo för det är väl höst nu eller ?
kom precis på att jag måste göra lite läxa också. mitt huvve orkar inte det !
nu ska jag äta glass och plugga lite franska, no, matte o.s.v, vilken dag

vi hörs, pussar ♥

Godmorgon ♥

sjuk idag. så just nu sitter jag här hemma och käkar kakor och kollar på phinias och ferb eller vad det nu heter    nu ska jag nog äta frukost och sen ska jag nog ta en liten promenad ute i friska luften. kanske tar lite nya bilder som kommer upp på bloggen senare idag

hörs senare,

kraaam !

sjuk, trött, godnatt !

blev visst inget bloggande igår. därför en kort liten sammanfattning av gårdagen.
efter skolan skulle em kompis ha en "ridlektion" för mig  men riktigt så blev det inte. det regnade ju så. . istället åkte jag och mamma in till stan och köpte skor. eller skulle köpa skor iaf. jag hittade inga



idag var det skola. vi var på ngn teater. teatern vi var på var i folkparken och jag kom att tänka på hur mycket jag saknar dansen ! (vi har våra dansuppvisningar i folkparken) bara väntar på att dansen ska börja igen !! känner att jag knappt tränat något alls sen dansen slutade i våras. .
men tillbaka till dagen. haft ont i halsen, huvvet och varit super förkyld hela dagen, och nu feber. . toppen !   tänkte att jag nu ska ta en varm och skön dusch och sen sova en stund. sen blir det väl förmodligen idol ikväll.

jag kanske bloggar något mer ikväll

kramar ♥



bilden är från när jag var i USA förra sommaren, bara för att jag saknar det !

Brenna, Jacie, Emily ♥

Idag har jag varit på Liseberg för andra gången i sommar :D senast jag var där kommer jag aldrig glömma ! kvällen jag var på Made Of Pop. (Eric Saades konsert) den kvällen var helt oslagbar ! helt klart bästa dagen i mitt liv ! men tillbaka till idag. jag är hur grym som helst, jag vann en megastor ballerina ! :D ännu bättre är att jag vann på Eric Saades turnummer ! så vem vet, kanske det är mitt turnummer också ;) annars har det inte hänt så mycket i helgen. igår var jag på Lions Loppis och sålde bullar ;) vilket jag inte orkade skriva om igår eftersom jag var rätt nere. dom senaste inläggen har blivit lite konstiga eftersom jag bloggar från min surfplatta, jag är ledsen för det. nu ska jag sova. man blir rätt trött efter en heldag på Liseberg ! hörs imorgon. KRAM
på utsidag kan man verka som en väldigt lycklig person, men på insidan är man egentligen motsatsen. det är först när jag är som mest nere som jag inser vilka otroligt fina vänner jag har, och vilka som verkligen betyder mest! jag vet att jag egentligen har det väldigt bra mot vissa andra, men det kan vara väldigt svårt att sätta sig in i om man aldrig varit med om det själv. därför vill jag bara påminna er om att ni har det väldigt bra. även jag, fast det kanske inte alltid känns så. kanske bloggar något imorgon om jag orkar. just nu ska det bli skönt att bara slänga sig på sängen och sova några timmar. kramar (förlåt för ett evighets inlägg. och tack till alla er som läste! )