Här är lite av sakerna jag köpte i Polen och resten kommer imorgon. Orkade inte ställa mig framför kameran idag faktiskt. Befann mig istället i solen och stekte fläsket lite. På den första bilden är en hårolja, den anda bilden är också en hårprodukt som man sprayar i håret för att det ska bli glansigt. Tredje bilden är en söt bh och fjärde en bikiniöverdel, så jag måste köpa en ny underdel också.
Idag hade jag även musikprov vilket gick helt okej. På måndag är har jag idrottsprov, tisdag so prov och onsdag det praktiska i musik (för er som ville veta) så jag kommer ha ganska fullt upp hela helgen med en massa plugg. Nu ska jag starta en film och äta lite godis. Ha en mysig kväll i alla fall allesammans. Hörs imorgon ♥
Skittråkigt med bild på mig själv men men.
 
Även idag har jag varit hemma från skolan eftersom alla niorna på min skola hade kompledigt, sjukt skönt! Har faktiskt inte varit i skolan en hel vecka på 6 veckor eftersom vi var på klassresa och varit lediga en massa haha. 
Dagen har jag mestadels spenderat i solen med allt plugg, dock somnade jag men det är en annan femma. Känner ändå inte riktigt att jag är förberedd inför de två prov jag har imorgon. Jag och min hjärna har redan tagit sommarlov och bryr mig inte så mycket om skolan längre vilket inte är så bra.
Möblerade om mitt rum innan idag också. Jag gjorde om ca 7 gånger innan jag blev hyfsat nöjd. Men någon timme senare och några repor i golvet så blev det väl helt okej. 
Nu blev detta ett långt och ganska tråkigt inlägg men hoppas att ni kikar in imorgon igen ändå för då kommer det lite bilder på det jag köpte i Polen. Nu ska jag plugga vidare och hoppas att jag inte sänker mina betyg vilket skulle 
Bilderna är från we♥it
 
Sitter somsagt med massa (!!!!) plugg så jag fick extrem sommarlovslängtan. Bara 16 dagar kvar, kämpa!
Hej hej! Idag har jag varit ledig eftersom jag och min klass var på baslägret igår eftermiddag/natt. Vid halv åtta imorse vandrade vi 5 km tillbaka till skolan med massa packning, skönt att lägga sig i sängen sen? När jag kom hem duschade jag (mitt hår luktar fortfarande massa rök...) och gjorde en supergod frukost och sedan har jag pluggat och fotat. Så himla mycket i skolan nu det sista, behöver sommarlov nuuu!! 
 
 
Tänkte ta tag i att redigera lite av bilderna jag tog i Polen och fota alla kläder jag köpte i helgen eftersom jag inte kommer hinna innan. PUSS ♥
Hej det är jag Cassandra som brukar blogga här, kommer ni ihåg mig eller? Nä okej såå längesedan var det faktiskt inte! Ganska sent kom jag i alla fall hem igår efter en sjukt rolig och lärorik klassresa i Polen. Det är lätt något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Vi har varit bland annat på Auschwitz vilket var ganska obehagligt och så har jag shoppat MASSOR! Bodde på ett superfint hotell i ett superfint rum med mina bästa vänner, åt jättegoda pastor, glassar, shakes osv osv. Allt har varit toppen och ville verkligen inte hem! Jag har fotat massor, dock hade jag inte med mig min system så jag har fotat med digitalkameran vilket betyder att det inte är bästa kvalité på bilderna, men men. Jag ska sätta mig och gå igenom alla bilderna (över 500!!) imorgon tänkte jag så det kommer komma inlägg med bilder från både resan och på allt nytt jag köpt. Ha en superbra kväll finaste, hörs imorgon. 
 
Godkväll får man väl säga vid den här tiden. Det känns verkligen inte som att klockan är så mycket som den är! Nästan halv sju och fortfarande jätte ljust ute. Igår var det superfint väder så jag låg ute och solade hela dagen nästan. Man känner verkligen att sommaren är på väg! Idag var det dock inte lika fint väder, regn och mulet men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå bara har varit inne och tittat på film och packat min resväska eftersom att jag och min lilla (stora) klass åker på klassresa till Polen på tisdag, ska bli superroligt verkligen! Så redan ju kan jag ju säga att det inte kommer bli någon uppdatering från och med på tisdag tills jag kommer hem på lördag. Ha en fortsatt bra kväll ♥
 
Tjänare igen! Klänningen ovan beställde jag hem för några dagar sedan men jag är inte alls nöjd och eftersom jag ska skicka tillbaka den så tänkte jag att jag kan visa den. För det första är den inte alls vit som på bilden och beskrivningen på nätet (den ser ut som på de två "stora" bilderna under varann) och sedan är den jätte stor upptill. Får se om jag hittar något annat så att jag inte behöver gå naken. 
 
Heeeeej! Bara någon timme efter mitt senaste inlägg igår så hörde mina söta små vänner av sig så körde vi ner till stranden och fotade (och badade!!!!) lite. Här är några av de bilder vi tog igår ↑ Fokusen i bilderna är inte alltid riktigt där den ska (inte jag som tog bilderna, hehe) men det får ni leva med. 
 
 
 
Hej hej igen! Idag har jag varit ledig eftersom det var studiedag. Gick upp ganska tidigt imorse och gjorde frukost och spelade in en sminkvideo som blev skit dålig haha. Sedan kom min besto friendo hit och så rastade vi mopparna en lååång runda till Möllegård och åt glass, så otroligt gott! Sedan stannade vi vid ett nått gulligt ställe på hemvägen också. Dock hade jag inte med mig kameran så ni får nöja er med iPhone bilder idag :) Riktigt lyckad och mysig dag!
Ursäkta den urusla kvalitén på bilderna.

Hej bloggeen! Tänkte att jag skulle ta tag i det här med outfits igen. Idag har jag en hel HM-bomb på mig haha. 
Byxor: HM
T-shirt: Vero Moda
Kofta: HM
 
Hejhallå allesammans! Idag tog pappa med mig till en amerikansk fotbolls match. Jag tog med mig kameran för att jag tänkte att jag skulle träna lite på att ta rörelsebilder vilket jag inte gjort så mycket förut. Idag blev det inga bra bilder alls, får öva lite mer på det (här får ni i alla fall resultatet). 
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med en film och lite godis, mys! 
Godmorgon på er! Eftersom det varit ledighet nu i två dagar så känns det som att det är söndag idag men egentligen börjar ju helgen nu, så otroligt skönt! Igår sov jag till klockan 1 sedan gjorde jag inget annat än att städa lite på mitt rum och läste massa. På kvällen kom en kompis hit så tittade vi på film ooch grejer vilket var supermysigt. 
 
Idag vakande jag vid klockan tolv och gjorde sedan den troligtvis sämsta men helt klart godaste frukosten man kan tänka sig, nutella mackor, pannkakor och varm choklad. Nu ska jag sätta på en film också tänkte jag. Senare ikväll ska jag på kalas hos min farbror. Ha en bra dag allihop!
Tänka sig att det faktiskt blev ett andra inlägg idag, haha. Jag tröttnade på att plugga så jag tog fram kameran och knäppte några bilder istället, mycket roligare! Ha en fin kväll bästa ni ♥
Hallå på er! I helgen har jag haft ganska fullt upp. Igår hade jag bland annat dansuppvisning som var riktigt roligt! Eric var även gärstartist vilket gjorde det hela ännu bättre! 
Just för tillfället har jag så himla mycket i skolan och jag hinner knappt med något annat så jag ber om ursäkt för bloggandet. PUSS!
 
Bild 1, 2, 3 är tagna av mina familjemadlemar & bild 4, 5, 6 är tagna av moi.
 
Hejhallå! Idag hade vi kalas för min lillebror vilket innebar massvis med fika och grejer ♥ För övrvigt har det varit riktigt fint väder och man kunde faktiskt till och med sitta ute och äta ikväll, så mysigt! Imorgon är det skola igen men jag har en jätte rolig helg att se fram emot så dessa två dagar går nog bra ändå. Ha en fortsatt fin kväll hörni.