Wiihoo! :D
Man brukar ju säga "tredje gången gillt", men för mig blev det åttonde gången gillt! Jag har varit ute vid brevlådan hela åtta gånger idag och jag har blivit lika besviken varje gång .. utom nu denna sista gången!
Detta låg nämligen där i :


Jag har faktiskt väntat på denna skivan i fyra månader nu ;)

Men det var inte allt, där var nämligen ett kuvert till, till mig! Och där i låg detta :


Och även ett brev. I slutet at sommarlovet skickade jag nämligen ett fanbrev till Eric och nu, några månader efter kom det ett svar! Jag är verkligen överlycklig!! :D
Jag tror att jag precis blev väldigt frisk! ;)



.. och det innebär att det är sista dagen i denna november månad, och det betyder ju då att det är december imorgon, vilket är den allra mysigaste månaden på året om ni frågar mig :)

Iallafall så ligger jag fortfarande hemma och är sjuk .. wiihoo! -.-
Förövrigt så har jag redan varit ute tre gånger och kollat i brevlådan, men blivit besviken varje gång. Ni får veta vad jag väntar på när det har kommit! :D


haha, alltid lika kul att leka snygg inför kameran ..
Godkväll där ute! Ligger faktiskt redan i sängen och ska sova eftersom det känns som att mitt huvud ska sprängas.. jag har även blivit dunder förkyld under kvällen. Usch! Så nu ska jag sova bort det tänkte jag, ;) Haha, sov gott och försök att inte bli sjuka :) Pussar,

Tjohoo! ♥
Hemma idag också. Så idag tänkte jag att jag skulle skriva lite på mitt projekt.
Jag skulle ju faktiskt gå ut och fota lite igår men solen gick i moln, så det blev inget med det. Förlåt.
Nu har jag faktiskt inget mer intressant att berätta om,
jag hör av mig senare om jag ha rtid och lust, men förvänta er inget ;)

Puss ♥

Godmorgon, eller godmiddag kasnke man säger vid den här tiden? Jag har iallafall precis gått upp. Vaknade med världens värsta huvudvärk och helt yr. Så idag tillbringar jag min dag hemma hos farmor, mysigt! ♥
Strax ska jag äta lite sen tror jag att jag ska tvinga med farmor ut i solen en stund :) Det är så himla fint ute idag, till skillnad från igår när stormen Berit var här på besök.
Jag kanske hör av mig senare idag med lite bilder från idaag, :)
Jag är ledsen att jag inte har lagt in några bilder på ett tag, det funkar inte.

Kramaaaar ♥

Hej på er igen! Nu ska jag snart sova, extrem huvudvärk och magont. Så jag får väl se hur det blir med skolan imorgon. Förresten så hade jag nästan glömt bort att det faktiskt är första advent idag :D myys!
Tjohoo, tänkte bara berätta att jag är hemma igen efter ett helt sjukt roligt konfaläger! Smart som jag är, glömde jag ju sätta tidsinställda inlägg innan jag åkte i fredags. Men nu ska jag försöka blogga så mycket jag kan igen! Jag fotade faktiskt inte så mycket under helgen, det glömdes av ;) Jag hör av mig laaater :)
Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan med sju kompisar, det är faktiskt bara vi i min klass idag. Ganska skönt ibland, med tanke på att vi i vanliga fall är 32 stycken ;) Nu ska vi snart ha " lektion " på sju stycken typ ;) Efter skolan ska jag vara med en kompis och träna på en dans som vi ska visa klassen på måndag. Jag hör kanske av mig ikväll, Kramar :)
Gordkväll underbara läsare!
Nu sitter jag här hos min farmor efter en fantastisk dag med Jenni. (även fast vi inte gjorde så mycket.)
Imorgon är det skola igen. Jag längtar ju inte direkt! Men på fredag ska jag på konfaläger och det ska bli superkul. Det innebär ju också att jag inte kommer blogga något. Men jag lovar att slänga in något inlägg på söndag eller måndag :)
Nu ska jag ta och dra mig uppåt och umgår lite till med farmor innan jag åker hem.

Jag hör av mig imorgon om jag får tid,

Sov gott ♥
Godmorgon! ♥
Idag hade jag faktiskt sovmorgon, och gissa varför? För jag har studiedag! Vilket är vääldigt skönt ibland! Så snart ska jag cykla och möta min underbara vän Jenn :) Det ska bli trevligt! Ikväll ska jag till pappa. Annars inget mer planerat.

Ha det bra, kanske hör av mig ikväll,

Kramar ♥

Hur kunde jag glömma gratta min älskade bästavän ?

Idag för 14 år sedan föddes en helt underbar person, min älskade Emma
Synd är bara att hon är på hemväg från Egypten hela dagen ;) Kul födelsedag!

Ha iallafall en helt fantastiskt underbar dag, allrakäraste syster ♥


haha, jag bjuder på denna bilden ;)

Godmiddag! ♥

Förlåt att jag inte bloggade något igår, internet fungerade inte helt som det skulle och jag kan faktiskt erkänna att jag inte hade så stor lust heller.
Men nu är jag tillbaka igen. För tillfället iallafall ;)
Igår hade vi ju somsagt gäster här, vilket var väldigt trevligt! :) Det blev en del fotande. 
Idag var jag faktiskt ute och fotade som jag lovat både er och mig själv. Men jag kan tyvärr inte få över dom på datorn eftersom batteriet dog, men jag gör det ikväll om jag får tid! 

Nu ska jag plugga lite, jag kanske hör av mig ikväll om ni har tur :)

stor kram ♥
 

en av bilderna från igår.

Hej alla underbara läsare!

Nu har jag faktiskt 100-inläggs jubileum!
100 inlägg sedan jag startade bloggen. Väldigt stolt över mig själv! ;)

Jag hör av mig senare idag.
Ha det bra sålänge,

Kramar till er ♥

Godkväll underbara läsare! 
Fredagsmys i soffan nu och som vanligt tittar jag på idol.
Efter denna veckan är jag faktiskt ganska slut. Denna veckan har verkligen gått väldigt segt, så det ska bli skönt med lite ledigt nu! Men plugget är ju inte över bara för att det är några dagars ledighet .. Nej, nu måste jag verkligen sluta klaga, det är ju trots allt helg! :)

Jag hör av mig imorgon när jag har vaknat,

Godnattkram ♥


jag ska fota i helgen!

jag har varit för upptagen för att blogga.

Godkväll där ute i mörkret!
Det är ju nästan lite sorgligt att det blir mörkt redan vid fyra nu för tiden. Fast lite mysigt med alla ljus ändå!
Idag har skulle jag och några kompisar spela in en reklamfilm till ett skolarbete, men en av dom kunde såklart inte. Så jag hjälpte en annan kompis med läxor och sånt, och sen var hon lite modell åt mig :) Men de bilderna kommer jag inte att lägga upp på bloggen eftersom hon inte ville det. Nu sitter jag och tittar på Böda Camping och skriver klart mitt lilla "projektarbete".
På lördag kommer en underbar ungdomsvän som jag inte träffat på super länge, så det ska bli jätte roligt! :D

Jag hör av mig imorgon,

Sov gott ♥

Godkväll där ute! Min dag har varit hur kort som helst känns det som. * vakna * skola * somna på bussen * pluugg. Ungefär så har min dag sett ut. Inte speciellt kul. Men nu är iallafall nervositeten i min stackars lilla mage över. Jag har nämligen gått och varit nervös över en redovisning i en vecka nu.. men det visade sig att jag inte alls hade behövt vara det, det var ju inte alls så farligt trots allt! Gud vad mesig jag är ;) Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle lägga mig och läsa en stund innan jag somnar :) helt slut efter bara två dagar i skolan.. Godnatt, och försök sova några timmar inatt ;)
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att bloggandet ska bli bättre, närmare 100? ;) Iallafall är jag ledsen att jag inte bloggat något i helgen, pluggat. Prov imorgon och matte är ju inte min grej direkt.. Men jag tror att jag slänger in ett inlägg senare imorgon. Nu ska jag sova och sen taggar jag skolan, men framför allt, MATTEPROV! Jag bestämde mig precis för att jag ska bli godkänd :) Haha, godnatt

Hej på er kära läsare!
Jag är hemskt ledsen att jag inte har bloggat på en vecka nu! Min ursäkt är att jag har haft mycket läxor.
Igår var jag iallafall på gymnasiemässan, jag fick faktiskt ganska mycket bra information :)
Nu ikväll ska jag kolla idol med Jenni, så nu ska jag vara lite social med henne :)
Ha det bra tills jag bloggar nästa gång :)

Hej på er läsare ♥
Idag är det måndag igen och början på en förhoppningsvis bra vecka. Nu när det är måndag igen börjar också pluggandet igen. Så jag kommer troligtvis vara lite frånvarande nu i veckan, men jag ska försöka slänga in några inlägg så ofta jag kan!
Ikväll ska jag faktiskt titta på fotbollsgalan, Eric Saade är ju med :D Nu ska jag fortsätta att plugga lite till.

Jag hör av mig senare,

Kramar till er alla ♥


Ni har säkert sett denna bilden innan, men jag har inte hunnit lägga in de nya bilderna på denna datorn.

Hej på er ♥
Jag kan ju börja med att säga förlåt för att bloggningen inte har varit på högsta grad! Jag har faktiskt inte hunnit. 
Även på loven måste man ju plugga en massa. Så det har jag ägnat mig åt när solen har gått ner på kvällarna. Idag har jag, morfar och min lillebror varit uppe i kyrktornet. Jag tog faktiskt med mig kameran, men det var så disigt så det blev inga bra bilder.
Jag har även försökt bygga korthus, men jag la ner det efter första "våningen". Det är nog inte min grej det där. Haha, intressant, nej inte direkt ;)
Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om nu.

Jag hör av mig senare ikväll,

Kram ♥


Ha det bra så länge !
Hej hej ♥
Idag har jag inte gjort något speciellt alls.
Som jag berättade tidigare försökte jag fota vatten häromdagen, men det blev ju somsagt bara pannkaka av alltihop. Så igårkväll tog jag nya tag. Personligen tycker jag att dom blev bättre men jag är inte helt nöjd! Men jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, övning ger färdighet! :)
Nu ska jag kolla på One Tree Hill, så ni får bara några av bilderna,






stör mig lite på att jag inte hade någon bakrund på den sista bilden!

hör av mig senare ♥

 
.. och jag har inget planerat :)

hör av mig senare ♥