Godkväll på er :) Kan ni fatta att det bara är ungefär två och en halv timme kvar tills det är 2012?! Men sooom jag har väntat på detta året! Själv har jag fyra nyårslöften, har ni några? :D
Trallalallalaaaa!
Nu drar jag mig mot fjällen men framför allt snöön! :D Wiiihooooo!
Vi hörs om en vecka om inte innan. Försök att stå ut :P
 
Hahah, ta hand om er :)

God kväll!
Idag har vi sprungit runt överallt i huset ungefär för att packa allt som ska med till fjällen :D
För er som inte vet det så ska jag somsagt åka till fjällen, stöten på lördag :) Det ska bli sjukt roligt!
Så som ni säkert förstår så kommer det inte bli så mycket bloggande under den kommande veckan.


bild från Tandådalen förra året.

Hejsvejs,

Titta här vad jag har gjort på bilden i skolan! Själv tycker jag att den är jätte söt! :D

Tjenare på er!
Nu äntligen har jag fått tummen ur att sätta mig ner och visa mina fina julklappar som jag fick i lördags, och även innan det :D Som jag berättat innan så blev det en hel del Saade i år, men det gjorde inte mig så mycket :)

   

 

 

 
Inte världens bästa bild, men gaaaah, ser ni? Den underbara luvtröjan! Jag äälskar den, och nu är den min! :D

Jag fick faktikst en massa mer, men det skulle ta en halv evighet att visa allt men här var lite. Bland annat fick jag en OnePiece och tre posters på Eric också :D Jag kan ju säg att det var nog inte någon som missat att jag är ett Saade fan :P

Hej och godmorgon :)

Har precis käkat frukost och sitter nu med tandborsten i munnen. Snart ska jag dra till Emma i huset mitt emot och kolla lite film tror jag. Så det blir en riktigt lugn förmiddag idag :D

Jag kom på igår när jag skulle sova att jag hade lovat er julklappsvisning, men det glömdes ju bort som vanligt .. förlåt! Det KOMMER upp på bloggen i eftermiddag, jag lovar!


bild på julgranen, bara för att det är juletid och vi saknar snöööö :(

Tjenixen! :D
Lugn dag idag, inte hänt mycket alls faktiskt. Pusslat lite på pusslet som jag började på för några månader sedan, och jag har inte ens kommit halvvägs .. :P
Som ni märker har jag inte någnting att skriva om, så det får räcka nu ;)
Jag hör av mig ikväll igen, och då kommer mina julklappar upp här på bloggen :D Missa inte det!


ingen märkvärdig bild, men det var den ända jag hade på denna datorn,
Hej på er! Jag kan fortfarande inte förstå att december har gått så oerhört fort! Men idag är det iallafall julafton :D Som jag sagt tidigare så hinner jag troligen inte visa er mina julklappar imorgon, men om jag hinner lovar jag att jag ska lägga in lite bilder :) Jag kan ju säga att det blev en hel del Eric Saade i år :D Det ska bli såå roligt att visa er allt! Hinner jag inte imorgon så kommer det i veckan. Ha nu en fortsatt härlig julafton! Julkram



bloggar från mobil så har ingen bild..

Godkväll alla tomtesugna :)
Idag har jag och familjen storstädat ordentligt inför morgondagen, och även klätt vår julgran :D Så nu är allt klart till imorgon! jag var faktiskt inne i stan och inhandlade de sista julklapparna. Typiskt mig att alltid vara ute i sista stund!
Förmodligen kommer inte bilderna på mina julklappar (om jag får några) upp på bloggen på söndag eftersom att jag ska iväg, men isåfall kommer det någon gång under veckan :)

Han nu en riktigt GOD JUL! ♥


här kommer en liten vinterbild eftersom snön fortfarande saknas här ..
 
Tjoheej ! Förlåt att jag inte bloggade igår kväll, Igår klippte jag ju mig somsagt. Så nu är det bara att börja spara till långt igen ;) Idag har varit en superdag! Den började med ungefär två timmar i skolan med fika och läsk :D När jag kom hem åkte jag in till stan och inhandlade de sista julklapparna, känns faktiskt väldigt skönt! Nu ska de bara slås in också sen är allt klar inför den eftetlängtade julaftonen :D Imorgon blir det förmodligen bara massa julstädning och sånt, så jag kommer nog inte blogga något imorgon. Men på juldagen blir det andra bullar! Då kommer jag nämligen visa upp mina julklappar här på bloggen! Tro mig, det vill ni inte missa! :)

Goddagens därute! :)
Just nu sitter jag i skolan och bara väntar på att denna dagen ska ta slut så jag får jullov :D
Just nu snackar alla om att vi ska städa i eftermiddag, så jag får väl se hur det blir med den saken ..
När jag kommer hem är det mörkt, men när imorgon ska jag ut och fota eftersom det ääntligen har kommit lite snö här i min hemstad Halmstad. Detta har jag väntat på kan jag säga!
Efter skolan ska jag klippa mig så det kommer inte bli någon uppdatering förän senare ikväll.
Sorry för långt inlägg ;)

Hej igen, här är jag igen. Förlåt att jag inte har bloggat något på nästan en vecka..! Jag skyller på... nej, jag har inget att skylla på. Jag har inte orkat helt enkelt. Det får bli ändring på det, nu när det är jullov och allt. ( eller snart är det lov iallafall ) Nu ska jag sova, för jag är faktiskt jätte trött redan. Jag hör av mig imorgon,

Hej på er!
Idag är jag faktiskt hemma, ont i huvudet och magen. Men nu ska vi inte tänka negativt. Tänkte att jag skulle plugga lite inför det sista provet innan det super efterlängtade jullovet! :D
Nu när jag inte har så himla mycket i skolan tänkte jag att ni skulle få se några av de miljarder bilder som jag tog i fredags på Familjens Julkalas!

vi startar med bilen som Eric skjutsades i.













självklart blev det flest bilder på Saade :D



och som vanligt tillhör alla bilderna mig! ;)

Hej igen!
Idag har jag Moa varit här, vi har gjort lite av de sista läxona nu innan lovet.

Idag är det denna helt underbara dagen på året, nåmligen Lucia :D Denna dagen är så sjukt mysig, med massa luciatåg och sånt :)

Jag vet att det är några veckor sedan vi julbakade här hemma så jag tänkte att ni sklle få några bilder nu när det är lucia och allt! Titta och njut ;)









haha, om ni var riktigt uppmärksamma så såg ni mina specialgjorda bakverk ;)

Hej på er! ♥
Just nu sitter jag i skolan. Så det blir inget långt inlägg nu. Men jag tänkte bara säga att jag ska försöka starta upp bloggandet lite nu igen.
Jag har precis skickat in min uppsats som jag har haft panik över i tre veckor nu, så det känns himla skönt! 
Jag får se om jag bloggar något när jag kommer hem, internet funkar nämligen inte riktigt som det ska för tillfället ;) Annars hör jag av mig så fort jag kan! :)




Jaaaag har inga bilder på denna datoooorn,
Godkväll där ute i blåsten. Här blåser man nästan bort! Gårkvällen var fantastisk, precis som väntat! Kvällen som spenderades med Jenni och Eric Saade på scenen, kan det bli mycket bättre eller? Skulle inte tippa på det! Inga bilder kommer upp på bloggen just nu iallafall efter som jag inte har så mycket tid över på min fritid just nu under denna stressiga tid, mina första betyg som sätts snart och hur mycket som helst som ska in nu sista veckan. Så det kommer förmodligen inte bli några större uppdateringar nu i veckan, men ni får stå ut till nästa vecka när det sista i skolan är klart. Det ska bli såå skönt! Nu kan vi ju bara hoppas på lite snö också! Jag ser verkligen fram emot min första vinter med kameran! :D (Bloggar just nu från min "surfplatta", därav knepigt inlägg)

Äntligen är jag och Jenni på plats! Soooooom jag har längtat! :D denna kvällen kommer bli underbar!

Haha skit bra bild jag vet, jag skakar i hela kroppen ju ;)

God eftermiddag!
Nu har jag och Jenni precis fixat klart oss inför denna efterlängtade kväll! För er som inte vet så ska jag och Jenni och titta på självaste ERIC SAADE :D Eftersom att vi nu är klara så ska ni få kvällens outfit här på bloggen nu,


förlåt för dessa röda ögon, men jag orkar faktikst inte fixa det just nu.

Föressten så är jag lite deppig just nu för att man får inte ta bilder inne på arenan .. såå typiskt, jag som hade laddat kameran och allt! Men det ska nog bli en underbar kväll ändå!

Ha det så bra tills jag hör av mig next time :D

JAG ÄR ÖVERGLAD!

.. dagen vi alla väntat på. Eller iallafall jag har väntat som en galning! Jag och Jenni bokade dessa underbara biljetter redan i augusti, och nu är denna dagen vi väntat på, äntligen här!! :D helt sjukt!

Just nu är jag i skolan så jag bloggar mer när jag kommer hem till Jenni :) Då kommer även våran underbara outfit upp på bloggen :D wiiiie,
Haha, jag är ju helt galen ;) så nu får jag sluta innan detta inlägget spårar ur helt och hållet.

Ha det så bra ni kan tills jag hör av mig i eftermiddag :)

Hej på er hoppas inte ni har glömt bort mig! Jag vet att bloggningen inte har varit super, det beror på skolan, mycket prov och inlämningar nu det sista inför det efterlängtade jullovet. Det kommer förmodligen inte att bli så mycket bättre förän på fredag, då det händer något super ROLIGT! Jag tror att jag har berättat för er vad som händer men har ni glömt det så får ni säkerligen veta det på fredag! :D nej, nu måste jag plugga lite till innan jag ska sova.

HEJ PÅ ER!
Snart har ännu en helg bara rusat förbi. Helt sjukt vad fort tiden går!

Just nu ligger jag i sängen och pluggar, vilket inte är vanligt att jag gör på helgerna! Men jag insåg imorse att det var ganska nödvändigt! ;)
Senare under dagen ska jag och familjen baka lussebullar :D Igår bakade vi faktiskt även pepparkakor, bilder på det kommer senare. Riktigt fina blev dom!
Nej, nu ska jag plugga lite till så jag känner att jag förtjänar att baka lite :)


19 dagar kvar till julafton ♥


bilden är sen i somras,

Hej igen!

Sitter just nu i bussen påväg hem från skolan. Skönt med helg igen även ifall jag har varit hemma nästan hela veckan ;)

När jag kommer hem ska jag bre en macka och sen cyklar jag iväg till mina kusiner, det ska faktiskt bli riktigt roligt! :)

Jag hör av mig imorgon ♥

Godmorgon alla morgonpigga ♥

Jag har faktiskt nästan precis gått upp och snart kommer min underbara kompis Emma hit så ska vi titta på julkalendern tillsammans :D

Idag kommer det en danspedagog till skolan, suupertaggad! :D wihaa!


Nu funkar det inte att ladda upp några bilder igen.. eller så är det bara för att jag är stressad. Ni får stå ut :)

Puss ♥

Godkväll

Nu har jag varit super duktig och skrivit på mitt projekt hela eftermiddagen. Härlig eftermiddag jag har haft .. men, men, det måste göras någon gång!

Just nu sitter jag och tittar på Sommar med Lotta, vilket sänker vinterstämningen en aning. Men Eric höjde den igen med sitt underbara leende och sina bruna stora ögon ♥
Angående det så har jag lyssnat på Saade vol.2 typ 18 ggr nu, och den är helt underbar! :D

Imorgon ska jag vara "barnvakt" åt mina kusiner. Så jag sticker dit direkt efter skolan, alltså inget bloggande eftersom jag förmodligen inte kommer att hinna med det. Tre stycken på 9 , 7 och 4 år. Vi får väl se hur det går ;) 
Men har ni tur så kanske jag bloggar något i skolan imorgon om jag har något intressant att skriva.

Se där, nu har jag redan skrivit jätte mycket bara under max 2 minuter, varför kan jag inte skriva lika fort och mycket på min uppsats ..? onödig information, jag vet.


bild från förra vintern.

Tjohej! Just nu sitter jag i skolan och det betyder ju att jag är frisk igen, och det är jag glad för eftersom det faktiskt är första december idag :D Jag har faktiskt inte så mycket mer att dela med mig av just nu, så jag hör av mig när ja kommer hem igen :) Var det förresten någon som tittade på Julkalendern imorse? ;)