I Fredags förra veckan gick jag och min kompis upp klockan 03.00 för att hinna med tåget vid 05.02 till Malmö. Väl i Malmö tog vi bussen till hamnen för att vara med på inspelningen till sommarlovsmorgon där The Fooo var gästartister för dagen. Under inspelningen fick vi även reda på att de skulle uppträda och spela in en video till "Build A Girl" så vi fick se flera uppträdanden under samma dag. Hela denna dagen var superbra!
 
Som ni troligtvis märkt så skriver jag inte mitt namn speciellt deskret i bilderna längre. Detta beror på att jag har varit med om folk som tar bilder och tar bort mitt namn osv. Dessa bilder skulle jag gärna uppskatta att ha för mig själv. PUSS ♥
Eftersom jag aldrig gjort något sånthär med sanningar osv så tänkte jag att det kunde passa bra nu.
 
* Jag tycker verkligen inte om när bilar kör bakom mig när jag själv kör moppe. Blir typ stressad haha?
* Jag stör mig sjukt mycket på när folk skriver/säger hon/han när det egentligen ska vara henne/honom.
* Jag har väldigt höga krav på mig själv, därför blir jag ofta besviken.
* Gillar inte stora förändringar i mitt liv. 
* Jag har blivit ett riktigt stort fan av The Fooo på väldigt kort tid. Men bara lyssna på doooom ♥
* Älskar extra mycket att lyssna på den här låten och den här låten VÄLDIGT högt i hörlurar/headset. Älskar att lyssna på alla låtar högt men dessa är speciella, vet inte varför faktiskt. 
* Jag verkligen älskar att fota men tycker egentligen inte att jag är speciellt duktig. 
* Jag har svårt att ta komplimanger.
* Jag har många bästa vänner men bara en som jag för tillfället står riktigt nära.
* Älskar sommaren!! 
 
Hoppas att ni uppskattade det här inlägget. Imorgon kommer inlägget om när jag åkte till Malmö för att titta på killarna i The Fooo, spännande jag veeeet! PUSS
 
Onsdag - Torsdag förra veckan var jag, pappa och min lillebror i Anderstorp där Ducatiklubben hade en "träff" och körde sina coola motorcyklar dag in och dag ut i värmen. Då fick jag uppdraget att fota lite grann på banan och i depån. Jag har inte fotat så mycket rörelsebilder förut så det var kul att prova på. Är mina bilder tillräckligt bra så kommer de användas i Ducatiklubbens medlemstidning, så det håller jag tummarna för. Här är några av bilderna som togs under dagarna. 
 
Eftersom jag åker iväg imorgon blir det inte så mycket uppdatering här på bloggen (okej, inte när jag är hemma heller) så ni kan följa mig på instagram, twitter, vine osv.
På Instagram hittar ni mig på cassiiebexeliius
 
På twitter hittar ni mig på bexeliius, och även på vine.
 
Jag har även gjort några tildsinställda som kommer publiceras under veckan. Puss
 
Idag fyller lille jag 16 år och vi hade kalas här hemma. Supermysig dag med sol och släkt. Fick inte mycket mer än pengar så det finns inte så mycket att visa i ett inlägg. Men jag är supernöjd och dagen kunde nog inte blivit så mycket bättre faktiskt! 
På måndag åker jag och familjen iväg med husvagnen en vecka så imorgon ska jag fixa lite tidsinställda. Jag har ju inte bloggat på superlänge så jag har en del som jag inte bloggat om ännu, så det kommer nu i veckan. 
Igår var jag på kalas/släktträff på mammas sida. Jättekul att träffa alla, längesedan alla var samlade samtidigt. Strax ska jag träffa en kompis som jag heller inte träffat på sjuuukt länge så det ska också bli jätteroligt! Hon skulle nog bli glad om ni kikade in på hennes blogg också, så ta er lite tid bara och klicka här för att komma till hennes blogg. Ni kommer inte undan denna länk utan att trycka på den!
Okej skoja. Men för övrigt så har jag inte så mycket att blogga om så kom gärna med lite förslag! Just nu känner jag väl mest att det kommer bli jätte stelt eftersom ingen kommer komma med några förslag haha. Märker också att detta inlägg håller på att spåra ur totalt så nu avrundar jag. Ha en asbra dag!
Igår, eller nej nu är det söndag, bloggar sent som vanligt. I fredags, var jag och två kompisar och köpte nutella och jordgubbar igen sedan satt vi vid hamnen medan solen gick ner. Tyvärr fick jag inte med mig kameran så kvalitén på bilderna är inte top notch. (haha, heter det så?) Sedan är det ju faktiskt inte nutelladoppade jordgubbar på bilderna men det fick ni ju bilder på häromdagen, tyckte det var kul med lite variation ;) Om det nu är någon som läser detta inatt så får ni ha en bra natt och morgooon! PUSS OCH GODNATT
 

Bloggar från mobilen nu. Usch vad jag inte tycker om det! Men just för tillfället så funkar det inte att få över bilder till datorn (något fel måste det vara på den). Men i alla fall så har jag inte bloggat så mycket som ni säkert märkt för jag har bara jobbat och inte gjort något annat än att dra runt här hemma, inte så kul att läsa om. Men igår tog jag tag och gjorde något med mitt liv så jag och en kompis åkte och köpte jordgubbar och nutella och käkade och snacka massa, tyvärr började det regna men det var mysigt ändå! Nu ikväll var jag och familjen nere på stranden och grillade. Det började regna även idag. Ska det bli sommar någon gång detta år eller?! Här kommer i alla fall lite bilder från dagarna. Ha det fint!