Hej på er!
Idag har jag inte varit så jätte pigg, feber och sånt tråkigt .. Roligt när det är lov.
Men man får se det från den ljusa sidan, jag orkade iallafall vara med nere vid stugan och grilla :) Super mysigt var det där nere idag! Nu ska jag gå och äta.
Hör av mig imorgon,





Kramar

Jag vet faktiskt inte hur jag har kunnat glömma att berätta för er om min nya kamera! Jag köpte den i torsdags och den är helt underbar! Jag är super nöjd! Dock önskar jag mig ett annat objektiv. Annars är den helt perfekt :D

Eftersom jag är så himla lat och inte tar en bild på kameran själv så får ni en bild från google.



Hej på er!
Imorse åkte jag, min lillebror och mina kusiner till mormor och morfar, och här ska vi tillbringa vårat höstlov. Dagen började bra, men blev sedan till det sämre. Ont i halsen och huvudet.. igen. Vet inte om det kan vara för att jag "sjöng" så högt på discot i fredags? ;)
Tidigare idag tänkte jag att jag skulle öva mig lite på att ta dropp bilder, men nej, ingen bra dag för det idag! Det blev bara smörja alltihop!
Förövrigt har jag inte mycket mer att skriva om nu, så nu ska jag knarka halstabletter. Vi hörs,



ha en trevlig natt  ♥

Hej på er mitt i natten ;) Det har varit en helt fantastisk dag hos Jenn idag! Hela 10 timmar spenderade jag hos henne! Den sista timmen ägnade vi åt att skriva ett långt brev till Eric Saade :D Man kan ju alltid hoppas på svar. Nu ska jag ta och sova lite. Jag ska gå upp tidigt imorgon! Och jag vet att jag har skrivit en hel del om Eric idag, men det är ju trots allt hans födelsedag! Sköt om er! Kramar
Godkväll på er ♥
Idag är det ju som sagt Erics födelsedag :D Såå .. jag och Jennifer har bakat våra "super fina" delikatesser! Och nu ÄNTLIGEN ska ni få se dom!





Nu ska jag och Jennifer titta på film :D INTE TWILIGHT/NEW MOON/ECLIPSE


Tjohoooo! Idag fyller världens bästa och helt underbaraste Eric Khaled Saade 21! ♥ Och därför säger vi GRATTIS!
Idag ska jag och världens bästa Jenn baka "cupcakes" bara för Eric :D Bilder på dom kommer upp på bloggen senare.

Ha en helt underbar dag, och synd att Eric inte kunde komma och smaka på våra mästerverk!

PUSSAR ♥

Denna underbara dag som är början på ett helt UNDERBART höstlov! Somsagt har jag haft mycket att plugga till, bl.a ett prov nu idag. Nu har jag precis duschat efter en helt galen kväll. Som jag berättat om tidigare så hade min klass disco idag :) Och det blev riktigt lyckat! Eftersom jag inte bloggar från datorn så kan jag inte lägga in bilder, men de kommer upp nån gång under veckan, det lovar jag! Så håll utkik! Nu ska jag ta och sova, lite sådär lagom trött nu efter allt detta pluggande och allt annat runt omkring. Ha det bra, Puss

Idag för exakt ett årsen dog gamlamorfar. ♥

Förut var jag rädd för döden, men sedan han dog har det släppt mer och mer. Det känns det på något sätt som att han finns någonstans och väntar på mig.

Detta kanske låter helt werd, men det känns faktiskt så!

R.I.P ♥

Hej på er!
Fortfarande sjuk. Så eftersom jag ändå är hemma tänkte jag plugga lite. Men när jag skulle börja med pluggandet insåg jag hur sjukt mycket det var vi skulle kunna .. SKIT! Så från och med NU ska jag börja plugga regelbundet! Det spelar ingen roll om det är läxor eller prov det ska pluggas till.
Aja, nu måste jag försöka få in något i mitt lilla huvud. 

Jag hör av mig när jag får tid.



Kram ♥

Hej på er kära läsare ♥
Just nu sitter jag ungefär på samma plats som jag gjort hela dagen, - soffan. Ganska skönt ibland, men inte lika roligt att nu fått feber också.. Duktigt av mig också att jag har läst tre sidor i so:n under hela dagen. Jag måste verkligen ta tag i pluggandet imorgon! Nu ska jag bara vila upp mig lite och sen får vi se om det blir nån skola för mig imorgon.
Snart någon dag bara måste ut och fota lite nya höstbilder eftersom det inte blev så många igår.

Jag hör av mig imorgon, vi får väl se om det blir på morgonen eller eftermiddagen :)


tänk att det fortfarande finns blommor lite överallt

Godmorgon läsare ♥

Vaknade med världens huvudvärk idag. Så just nu tittar jag på Phinias och Ferb. Om jag inte har helt fel så har jag skrivit att jag tittar på det i ett inlägg när jag var sjuk förra gången ;)
Nu ska jag nog äta lite frukost och vila. Sen ska jag nog ta och plugga lite också när jag ändå är hemma.

Vi hörs nog lite senare :)


Hej på er!
Jag har inte hunnit bloga något idag. Bl.a har jag varit ute och fotat. Inga jätte bra bilder direkt, men jag fick för mig att jag skulle ut i det fina vädret idag.
Nu är jag hemma från mormor och morfar igen. En riktigt mysig helg har det varit!
Snart ska jag iväg på zumba. För er som inte vet vad det är så är det något slags "dans gympa" om man kan säga så ;)

Vi hörs

pussar ♥
Hej på er! ♥
Idag tänkte jag faktiskt att ni skulle få lite bilder för min blogg har ju blivit sååå tråkig! Men eftersom vädret inte var riktigt som lovat idag, har jag fotat lite inomhus, vilket jag inte brukar, det brukar mest bli ute i naturen där jag trivs bäst!
Eftersom jag inte brukar fota vatten så blev dessa bilderna inte helt som jag tänkt. (kameran är ju inte den bästa heller) Men övning ger färdighet! :)












haha, den sista bilden vet jag inte varför jag tog med, men den passade bra in där! ;)

Nu ska jag snart äta lite. Kanske bloggar lite senare ♥



© copyright by Cassandra

Godmorgon eller ska jag säga godmiddag ? ;) jag gick iallafall upp för ca en timme sedan.
Igår efter skolan åkte jag, min lillebror och mamma till mormor och morfar så igår tittade bland annat på Idol och myste lite :)
Jag hade även tänkt att jag skulle ut och fota lite eftersom det är så fint här, men vädrt är inte alls lika fint! Mulet och regningt, men vi får se om det kanske klarnar upp lite senare :)
Nu ska jag hjälpa min morfar att sortera lite kort.

Jag kanske bloggar igen ikväll,

KRAM ♥

Hej på er alla kvällspigga! ♥

eftersom jag är så himla dålig på att ladda upp bilder på bloggen så får ni en liten bild på min Saade nu ikväll :)
nu ska jag strax slänga mig i min sköna säng och sova lite och vila upp mig till sista skoldagen innan helgen!

vi hörs imorgon ♥


förlåt för superduddig bild. i helgen SKA jag ut och fota lite! 

Hej på er söta läsare!

idag har jag varit ganska duktig tycker jag! jag har hjälpt mamma att städa i källaren, vilket inte var så jätte roligt men lite pengar kanske jag får om jag har tur :D
nu ska jag ut med hundarna en liten sväng så vi hörs kanske senare.

kram♥

Hej på er! ♥

tänk att jag bloggar idag igen! ;)
vädret här är super tråkigt idag, man blir verkligen trött och seg!

nu har jag precis skickat iväg bilden som jag ska ha på min Saade tröja :D jag längtar super mycket tills den är klar!! när jag ändå håller på och babblar en massa om Eric Saade, så kan jag ju berätta att kalendern med Eric kom på posten idag :)

förövrigt var det dans idag igen och det kändes mycket bättre att åka iväg nu när jag inte har lika mycket läxor att tänka på. annars har jag bara strosat omkring här hemma och inte gjort någonting.

vi hörs imorgon, en dag närmre helgeeen! :D

sov gott ♥


efter mycket velande blev det tillslut denna bilden till tröjan.

Godkväll på er! Eftersom jag inte bloggade något under gårdagen tror ni säkert att jag pluggade. Men faktum är att jag faktiskt har en ganska "lugn" vecka framför mig. Jag har tillochmed redan börjat plugga till ett prov som är om två veckor. Jag vet faktiskt inte vad som har hänt med mig! Nu tänkte jag ta och dra mig mot sängen och sova några timmar innan nästa skoldag som självklart börjar med en låång härlig idrottslektion. Puss Vill även be om ursäkt för att min blogg börjar bli så tråkig. Jag lovar att jag ska ut och fota lite nytt så snart jag får tillfälle! Och att det blir sånna här konstiga inlägg ibland ( eftersom jag inte använder den "riktiga" datorn )
inatt sov jag ju somsagt hos Emma. lika mysigt som väntat!

idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt alls. ganska mysigt faktiskt :)
det kommer nog inte heller bli någon fototävling här på bloggen, eftersom det bara kommer vara en bild att rösta på ;) och hur roligt är det ?

idag när det har varit såhär underbart väder så längtar jag verkligen efter en ny kamera! nästa vecka ska jag jobba järnet för att tjäna ihop de sista slantarna som behövs :D

vi hörs kanske senare ikväll om jag har något intressant att skriva om.

kramar ♥

äntligen helg igen. denna veckan har kännts som en hel evighet! så himla mycket plugg och sånt som har med skolan och göra, så därför känns det extra skönt att det är fredag nu!

jag är så himla ledsen att jag inte bloggat något knappt! men det kommer, som jag sagt innan, inte bli så mycket bloggande nu på veckorna. men jag ska försöka blogga så mycket jag kan på helgerna!

inatt ska jag faktiskt sova hos Emma, vilket kommer bli super mysigt! :)
nu ska jag ta en snabbisdusch och sen ska jag nog sätta mig i soffan och äta lite godis. det är ju trots allt fredag :D

jag har faktiskt inte så mycket annat att skriva om, vilket jag borde haft eftersom jag inte bloggat på hela veckan. men somsagt har det bara varit plugg så jag har ju inte gjort så mycket mer ;)

oj herregud vad vimsigt och tråkigt inlägg! det är nog bäst jag slutar nu innan ni blir allt för virriga av att läsa detta inlägget.

vi hörs kanske senare ikväll.

kramar ♥

 

förlåt att jag inte lägger upp några bilder till inläggen, men jag måste verkligen ut och fota lite nytt.

godkväll på er ♥

tänkte bara säga att jag lever.

hör av mig imorgon igen när allt detta plugg är över.
FREEDAAG ! :D

puss ♥

god kväll på er ♥

det kom inte upp några bilder på bloggen igår eftersom det inte blev några bra bilder, men det var ganska mysigt ute i skogen igår :)

idag har jag faktiskt inte gjort något som jag hade tänkt.. jag tänkte att jag skulle ut och springa, men nej. jag tänkte att jag skulle plugga, men nej.
jaja, jag får väl helt enkelt plugga inatt då, eftersom att jag är så himla dum av mig.

ikväll har jag tittat ut en ny kamera på nätet. jag har tittat igenom tusentals, men det är en som jag har fastnat för som inte är överdrivet dyr heller. det kommer förmodligen att bli en  Sony a390. det verkar ganska bra faktist!

nej, nu ska jag plugga lite so, som är tills imorgon, och jag har inte ens öppnat böckerna.. herregud, vad är det med mig ?

a, vi hörs imorgon.

pussar ♥



här är kameran som förhoppningsvis kommer bli miiiin ! :D

Emma räddade just min eftermiddag!
jag fick med henne ut på en liten fotorunda :) så ikväll kommer det kanske ett inlägg med lite bilder om ni har tur.

vi hörs senare, nu ska jag ut i naturen :D

kraamar !

goddagens !
idag har jag inte gjort mycket alls därför har det inte blivit något bloggande, för det är ju inte roligt att blogga om man inte har något att skriva om.

meeen, senare idag ska jag nog plugga lite, som jag sagt innan så har vi ju några prov nästa vecka.

nu ska jag fika lite :)

vi hörs senare med ett litet inlägg tror jag :)

och, kärlek till alla er som fortsätter läsa min blogg även ifall jag är urdålig på att uppdatera.


pussar ♥



jag vet inte om ni redan har sett denna bilden, men isåfall får ni den igen :D

eftersom jag fortfarande inte har så mycket att skriva om tänkte jag att ni nu ska få se alla mina olika headers, så ni kan bestämma vilken ni tycker är snyggast ;)


1:a headern



2:a headern

3:e headern



och nu denna 4:e headern



och som jag tjatar, men ANMÄL er till fototävlingen !

hej igen !

jag kom på för en stund sen att jag kanske skulle ha en " dagens outfit " när jag hinner. så jag undrar om ni tycker att det är en bra idé ?

jag tänkte också passa på att fråga er om det är något speciellt som ni saknar här på bloggen ?
ge mig jätte gärna förslag isåfall ! jag tycker att det är jätte kul när jag får tips från läsarna.

så sätt fart, vad vill ni se här på bloggen ? :)

godkväll ♥

nu har jag suttit ett tag och försökt fixa lite med en ny lite höstigare header.
blev dock inte supernöjd, men jag tycker ändå att den känns lite höstig !

jag har faktiskt inte så himla mycket mer att skriva nu, så vi hörs kanske senare ikväll.



och hääär har vi den nya headern :)


GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL FOTOTÄVLINGEN !

hej på er ♥

kvällen igår var suuper ! jag har nog aldrig skrattat så mycket !
bilder togs ju också såklart. men tyvärr hittar jag inte sladden så jag kan lägga över bilderna till datorn. men om jag hittar den senare kanske det kommer upp lite bilder.

idag ska jag nog bara va hemma och sen kanske jag pluggar lite till proven som är nästa vecka.

jag funderade även på att ha en fototävling här på bloggen. men eftersom jag inte har så många läsare så vet jag inte.
men ni kan anmäla er, och om jag får in tillräckligt många så har jag nog en liten tävling. ni som vill vara med kan skicka era bilder till : [email protected] , så får vi se om det blir något :) men får vara med och tävla med vilken bild som helst, alltså inget tema.


ha det bra sålänge.

kraaamar ♥


på bild: Gabriel, lillebror :)

idag fick det bli en bild som jag tog förra sommaren. inte så fin dock, men jag tycker den ser så härlig ut !


GLÖM NU INTE ATT ANMÄLA ER ! ;)

Hej på er! Detta inlägget tänkte jag inleda med att berätta för er som inte redan vet, att Cassie är världens bästa unge! ♥ Så, nu vet ni det också.

Som ni kanske inte vet så ska jag sova över här hos Cassie ikväll, om ni undrar. Vi kommer självklart ha det BÄST! Nu har jag inte mycket mer att säga. Föresten, så kan jag passa på att göra lite reklam för min egen blogg. Klicka bara här så kommer ni till den.

/Jenni

denna veckan har det varit väldigt mycket plugg, och där av inget bloggande. men som jag sagt innan får ni stå ut med det. nästa vecka har jag två prov som måste pluggas till. så det kommer förmodligen inte bli så mycket bloggande till nästa vecka heller.. 

men idag är det ju först och främst denna älskade och efterlängtade FREDAG ♥
så nu har jag ju faktiskt en hel helg att se fram emot !

ooooch, denna underbara dag inleds med att världerns bästa Jenni kommer hit ! :D
så ikväll blir det förmodligen Eric Saade på högsta volym på mitt rum nere i källaren ;)
det finns faktiskt många fördelar med att ha sitt rum nere i källaren ! t.ex att man kan spela så hög musik man vill! :)


nej, nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i ducshen innan Jenni kommer.
så nu för jag ta och avsluta detta inlägget lite kort.

vi hörs kanske senare ikväll om ni har riktig tur, för att jag kommer förmodligen inte att hinna med det.

ha det så bra tills vi hörs nästa gång, då kommer kanske lite bilder upp här på bloggen.


pussar

hej på er ♥

i eftermiddags var jag ute med lillebror och fottade lite :) riktigt mysigt var det!
så jag tänkte att ni skulle få ta del av några av bilderna., ↓












det var några av bilderna som togs idag :)

ha det så bra tills vi hörs nästa gång.

pussar ♥



hej på er alla som fortsätter läsa min blogg fast jag är sämst på att uppdatera. ni är underbara!



tänkte att jag skulle börja med att gratta min gamlamorfar uppe i himlen som skulle fyllt 92 idag ♥ du är nu min skyddsängel. ♥


nu ska jag nog ta och pussla lite till eftersom jag typ inte kan sluta..
är det någon som har sett ett pussel med lurviga bitar? jag har ett pussel med en katt på, och bitarna är lite luddiga ;)

senare idag kanske jag tar mig ut i friska luften med kameran och knäpper lite bilder :)

vi hörs senare,

kramar ♥