Nu i påsketider då det äts mycket godis tänkte jag att jag skulle ta och införskaffa mig ett träningskort, så det har jag gjort. Nu ska jag bara få tummen ur att använda det flitigt också. 
 
Ääääntligen är det påsklov! En veckas ledighet med massa ägg och godis. 
Två bilder från mellis
 
Imorgon åker jag och familjen iväg med husvagnen tills på söndag så jag vet inte hur det kommer bli med bloggningen.
Hej små troll! I eftermiddag har jag dansat röven av mig i tre timmar, det ska nämligen hållas danspass inför klassen efter lovet, kan ju bli spännande. Annars har det inte hänt mycket mer i mitt händelserika liv. Hörs imorgon.
Bilder från den tråkiga bilresan i helgen.
Idá é ingen vanlig dag för idá é det våfflornas dá, hurra hurra hurra. Idag har jag ätit många våfflor vilket jag hoppas att ni också gjort! 
Annars har det inte hänt mycket de senaste dagarna. Jag har varit hos min mormor och morfar under helgen och bara njutit av helgen. Idag har jag övat lite inför redovisningen jag ska hålla imorgon och nu ska jag sova, natti natti.
Försökte mig på en kreavtiv rubrik, gick väl sådär.
Till en början vill jag be om ursäkt för det dåliga bloggandet. Till mitt lilla försvar hade jag nationellt prov i fysik i tisdags som jag var tvungen att plugga på ordentligt eftersom jag knappt vet vad fysik är (och ja, jag var ironiskt vilket jag hoppas att ni förstår) och igår hade jag inte lust helt enkelt.
Idag har jag suttit av timmarna i skolan som vanligt och sedan rusat hem till sängen där jag tillbringat mesta tiden av min eftermiddag. Också bjussar jag på två bilder i dålig kvalité. 
felroterade bilder från gårdagens fotorunda i det fina vädret.
Just nu är hela bloggen lite kaos. Headern är för stor och grejer men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt.
Tjena mittbena!  Igår var jag ju somsagt nere på stan där jag inhandlade mina allra första äkta converse. Så nu är jag även ägare till ett par sådana. Det är väl ändå ett måste att äga innan man dör? ;) Det var 150kr rabatt på DNA också så de kostade bara 550kr faktiskt.
Kom hem för en halvtimme sedan och fotade dem lite fort så bilderna är oredigerade och inte i bästa kvalité men ändå.
 
Köpte även ett par nya jeans på Cubus för 199kr. Jeans är en av de grejer som verkligen behöver fyllas på med i min garderob!
 
Puss och godnatt ♥
Heeeeeej!  Idag har jag varit i skolan som vanligt. När jag kom hem tog jag en springtur på 4 km (haha knappt nödvändigt) och sedan snabbare än en duracell kanin i duschen och sen ner på stan. Inhandlade lite grejer som jag tänkte att ni skulle få kika närmre på imorgon.
Skickade precis iväg mitt svenska arbete också och nu ska jag sova. 
Ha en fin morgondag!
Hejsan hoppsan fallerallera!  Idag är det tisdag och enligt mig den segste dagen på hela veckan. Sitter just nu med en svenska uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Senare ikväll tänkte jag mysa till det lite extra. För övrigt gick redovisningen jätte bra och jag förstår nu i efterhand inte var jag var så orolig över haha. 
Tänkte att jag skulle fota mitt underbara lilla (stora) mellanmål med smoothie och grejer. Men jag hann dessvärre äta upp allt innan jag ens hann få fram kameran. Så därför får ni en oredigerad bild från min eftermiddag. 
Tjena mittbena människor!  Idag är det måndag igen, vilket jag tror ingen har missat. Idag hade jag tagit ledigt från skolan och var istället och jobbade hela dagen. Imorgon är det som sagt redovisning i skolan så det ska jag ta och plugga lite till på nu och så ska jag börja på en annan skoluppgift. Härligt med plugg kväll.
Bjuder på en lite sådär halvseriös bild också. 
 
Ha en mysig kväll allihop ♥
Hej på er! I helgen har jag bara tagit det lugnt och inte gjort riktigt så mycket som jag borde ;) Igår fotade jag lite porträtt med min kompis som blev riktigt bra faktiskt! Nu är det söndag igen, härligt! Nej inte direkt. Men imorgon ska jag inte till skolan i alla fall för jag ska iväg och jobba och tjäna lite stålar haha. Sedan är det tisdag och redovisning. Börjar redan bli lite nervös. Nej nu måste jag sova lite innan det blir måndag morgon igen.