Jag kommer lägga ner bloggen för ett tag framöver men fortsätt att följa mig hääär gulliga ni som läst och följt min blogg såhär länge, jag älskar er! Jag kommer förhoppningsvis tillbaka hit om ett tag.
 
Ursäkta den usla uppdateringen (igen) men jag har nu startat en blogg tillsammans med min kompis där vi kommer blogga tillsammans. Jag kommer att fortsätta blogga här men sämre uppdatering (ungefär som nu haha) med kanske något inlägg i veckan. Men om ni vill fortsätta följa mig så kan ni besöka vår nya blogg häääär så skulle vi bli superglada! Glöm inte att jag älskar er som fortsätter att läsa min blogg trots att jag suger på att uppdatera, BAMSEKRAMAR TILL ER! ♥
 
© Cassandra Bexelius
 
Alltså svanar är så himla fina, och ungarna är ju så sjukt söta!
 
© Cassandra Bexelius
 
Åh, det är så fint i Västerrvik! Speciellt soliga sommarkvällar, det är något speciellt med dom där. 
 
Jo men hej, det är jag! Nu har jag ännu en gång varit frånvarande en längre tid, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också haha! Känner redan nu att detta kommer bli ett rörigt inlägg men bara så ni får lite information vad som hänt. Nu i veckan har jag och en kompis bott i stuga i tre nätter och fyra dagar. Vi vände på dygnet helt och hållet.. Gick och la oss halv sex på morgonen och käka frukost klockan fem på eftermiddagen, men jösses vad kul vi har haft! Lagade mat klockan fyra på natten osv, sånt som bara vi får för oss. Tyvärr har jag inte fotat någonting under dessa dagar men saker har vi hittat på, som att ta en tur till Gekås. Jag kommer inte lägga upp allt här eftersom jag mest handlade småsaker som sminkborttagning osv, inte såå intressant.
 
Imorgon kommer ett inlägg med bilder från Västervik, godnatt puss.