Godmorgon! Just nu har jag lite bråttom för att jag ska iväg på konfaläger i en vecka så jag måste packa färdigt och sånt. Men först tänkte jag förklara varför jag inte bloggat på länge. Eftersom blogg.se har gjorts om så har inte min blogg.se app fungerat och jag har blivit lat och inte orkat starta datorn. Så där har ni svaret.
Egentligen hade jag tänkt att ni skulle få en bild på min packning, men det går som sagt inte att ladda upp några bilder från mobilen.
Oj, nu blev det väldigt mycket text. Men jag ska försöka blogga lite medans jag är iväg.
Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova lite, så det får bli ett sånt där snabbt inlägg.

Idag var det skolavslutning på min skola, så skönt! Inte en sekund för tidigt! Sen åt jag på restaurang och sen käkade jag glass också ;) Senare mot kvällen gick jag och mötte upp en kompis så kom jag hem precis. Härlig början på lovet!

Två dagar kvar till sommarlov och jag är sjuk igen. Great.. Jag gick upp precis så nu sitter sitter jag och dricker en smoothie och tittar på top model. Härlig morgon iallafall!

Idag har mitt arbetslag haft klasskamp på skolan. Det gick faktiskt riktigt bra, eftersom vi vann! :D
Dessvärre har jag inte mått bra alls idag. När jag kom hem la jag mig och sov i två timmar.
Nu sitter jag och tittar lite på tv men jag tänkte även att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.

Nu sitter jag i bussen på väg hem från skolan. Idag var den sista "riktiga" dagen innan sommarlovet. Så nu är det bara massa stranddag och sånt kvar, såå skönt!

Godkväll! Idag vaknade jag av att jag hade huvudvärk och ont i huvudet, så jag stannade hemma idag.
Nu är här kalas men tänkte att jag skulle dra mig undan en stund och lyssna på musik och bara chilla eftersom min huvudvärk har kommit tillbaka.
Så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon :)