Igår var jag inne i Västervik igen. Fick med mig lite andra saker denna gången faktiskt. Nu får se bilder när jag kommer hem istället (på tisdag). Avslutade dagen med lite minigolf. Idag har vi badat i poolen och bara slappat, mysigt! Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt heller, i och för sig har ju halva kvällen gått ;) puss <3

Idag har jag varit inne i själva Västervik. Jag fick faktiskt bara med mig iPhone skal till min sötnos ;) och förlåt för otroligt dålig bild! Nu ska vi äta på restaurang :) kram!

Godkväll! Just nu sitter jag och halvtittar lite på tv. Tidigare idag har jag och Moa paddlat kanot, super skoj faktiskt! Jag hat aldrig gjort det förr, så det var riktigt kul.

Igår åkte jag och en kompis tåg och buss i princip hela dagen. Nu är vi på plats i Västervik, och här ska vi bo i en liten stuga i en vecka. Just nu ligger vi i skuggan och svalkar oss lite, såå varmt nu - underbart!

Mitt andra inlägg mitt i natten.. I alla fall så har jag verkligen haft fullt upp sedan min födelsedag. Tänkte visa vad jag fick men det har jag inte hunnit med. Får se om jag hinner imorgon. Imorgon åker jag och en kompis till Västervik i en vecka, så jag har packat i princip hela dagen. Ikväll har jag träffat Jenni också, det var ett tag sedan så det var mysigt! Nu ska jag försöka sova, godnatt!

..för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra! Just nu ligger jag i min säng och ska strax försöka sova lite, innan jag blir väckt igen. Med frukost på sängen hoppas jag ;) Men puss och godnatt!

Bild 1: Min nya vit-blå randiga bikini.
Bild 2: Ett svart spets linne - ser dock brunt ut på bilden.
Bild 3: Ett brunt flätat skärp och en svart "tub topp", tror jag det heter.
Jag kom på att jag fortfarande inte har visat mitt nya objektiv som jag fick i konfirmationspresent. Här är det i alla fall.
Ett 70-300mm
 
Det kommer strax upp bilder från campingsemestern i Varberg.

Ligger just nu på stranden och solar. Tänkte se om det går att ladda upp en bild idag. Kanske uppdaterar lite senare också. Ha en fortsatt bra dag!

Tänkte visa en del av det jag har handlat här i Varberg. MEN, såklart går det inte att ladda upp bilder med min iPhone, så det får vänta tills jag kommer hem. Vet dock inte om det blir idag eller på onsdag ännu. Nu ska jag sova, godnatt!

Hallå där! Just nu sitter jag i en husvagn någonstans utanför Varberg, och kommer vara här tills imorgon. Det är väääldigt dålig mottagning här så det går inte att blogga mycket.. Men jag tänkte att jag skulle visa lite nya inköp om det går, så håll utkik! :)

Jag tänkte att jag skulle visa lite bättre bilder på klänningen jag hade på mig i lördags. Men det regnade så förfärligt mycket så jag tänkte ta lite bättre bilder utomhus imorgon om det blir finare väder. Vad har hänt med den svenska sommaren..? Bilden är sedan i maj då vädret var som bäst.

Ligger just nu i solen, det är såå varmt! :D Igår konfirmerade jag mig, som många andra kanske? I alla fall så tänkte jag visa lite bilder från gårdagen :)

Hej igen! Jag kom ju hem från konfalägret för ca. 1 vecka sedan. Men blogg.se appen har inte funkat så helt ärligt har jag inte orkat blogga då. Men nu är jag tillbaka med bättre uppdatering! Tänkte börja med att visa lite bilder från lägret. 1 bilden: dop (eftersom man inte får konfirmera sig annars) 2 bilden: vi hoppar från klipporna 3 bilden: underbar utsikt 4 bilden: min lite smått galna vän som klättrar ut genom fönstret