Hej på er! Idag hade jag nationellt prov i engelska som jag tror gick hyfsat. Sedan åkte jag till tandläkaren vilket gick ganska snabbt så jag var hemma vid klockan halv 2. Riktigt skönt! Nu har jag precis gjort och ätit bananpannkakor. Har velat pröva det så länge men det har inte blivit av så nu gjorde jag det när jag hade tid. Dessvärre tyckte jag inte att det var så himla gott som jag förväntat mig, men det gick ner. Slänger kanske in ett inlägg lite senare också. PUSS ♥
 
Tjabbatjenahallå! ♥ Även idag har jag befunnit mig mestadels i sängen och kollat på massvis med filmer, snutit mig, och knaprat halstabletter. Måste ändå ta mig till skolan imorgon eftersom jag har nationella i engelska. Sedan ska jag till tandläkaren. Får se hur det blir efter det. Tänkte sova nu så att jag orkar med morgondagen. PUSS!!
Tänkte bara att jag skulle slänga in ett litet inlägg med en länk till min bäästa väns blogg eftersom hon precis börjat blogga igen ♥ Ni hittar den HÄÄÄR!!! 
 
Hej på er! Vet inte varför jag skriver inlägg mitt i natten faktiskt, det är väl då jag har tid antar jag. Idag vaknade jag med halsont och en täppt näsa så jag känner varken smaker eller lukter för tillfället... Bad pappa köpa halstabletter och somnade sedan om och sov till klockan fyra ungefär. Under kvällen har jag endast käkat halstabletter, snutit mig och tyckt synd om mig själv. Så för tillfället har jag heller inga bilder att blogga till så ni får en bild som jag tog för cirkus ett år sedan. Härlig bränna det där!
Ha det fint så hörs vi imorgon (senare idag hihi) ♥
Hej och förlåt förlåt förlåt för den dåliga bloggningen! Förra veckan hade jag två nationella prov, denna vecka hade jag ett nationellt till plus två inlämningar. Så jag har inte sovit mycket denna vecka. Ska faktiskt ta och sova om en liten stund, tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt. Hörs imorgon. PUSS!!
Godmiddag. Idag gick jag upp runt tolv och gjorde frukost och är precis klar och har gått igenom alla 160 inlägg på bloglovin vilket tog ca 2 timmar haha. Just nu ligger jag i sängen och kom precis på att jag verkligen vill göra om på mitt rum. Vet dock inte hur eftersom mitt rum är pyttelitet. Får se hur det blir med det.
Godmorgon allesammans! Både igår och idag har jag varit hemma från skolan då min mage har hållt på att krångla. Har ont i magen och mår fruktansvärt illa med ändå är jag bokstavligen hungrig hela tiden. Får hoppas att det blir bättre under dagen helt enkelt. Nu tänkte jag plugga lite så jag jag gör något vettigt i alla fall. 
Var nere på stranden med pappa i fredags eftermiddag. Fotade några bilder men de blev inte så bra eftersom det blåste en del osv. Försökte mig även på riktiga närbilder men det blev sådär alltså haha. Ni får iaf se lite utav bilderna.
Idag är det fredag och för ovanlighetens skull är jag inte ett dugg glad över det eftersom det nu bara är helgen kvar innan skolan börjar igen. 
Frukosten idag bestod utav pannkakor med hallon och socker och en stor smoothie. Fredagen kunde ju i alla fall inte börjat bättre. 
Hej på er! Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att sedan ta moppen till bussen in till stan där jag sedan tränade med några vänner. När jag kom hem fixade jag en rejäl frukost/lunch. 
Annars har jag bara tagit det lugnt ute i solen och gått hemma och myst. Härligt det också!
Så får ni en mobilbild på det. I helgen ska kameran ut i solljuset igen!
 
Hej på er! Nu är det påklov för min del, huuur skönt?! Nu under påskhelgen har jag som sagt varit iväg med husvagnen i Växjö. Det var super mysigt inne i husvagnen dock inte lika mysigt utanför då det var minusgrader och kallt. Igår där emot var det hur fint som helst och man behövde inte ens ha jacka på sig, sverigeväder..
Idag har jag varit och jobbat och tjänat ihop en liten peng. När jag kom hem gick jag nästan direkt och la mig. Sov en stund och vaknde för en stund sedan. Är fortfarande sjukt trött och har en väldig huvudvärk. Tur att jag är ledig imorgon så att jag får sova ut.