Hallå hallå!  Bloggningen har väl kanske inte varit på topp under lovet som jag hade hoppats på, men jag sov faktiskt bort det mesta av lovet om jag ska vara helt ärlig, haha. Nu är jag i alla fall tillbaka vid skolbänken med tider som måste följas. Fast det är ju faktiskt studiedag på torsdag och påsklov om 30 dagar så man ska väl inte klaga direkt. Just nu sitter jag med skolböckerna framför mig som vanligt. 
 
Två bilder från våren förra året, gud vad jag vill ha vår nu!
Hejsan svejsan och allt det där!  Denna vecka har jag sportlov och får lite tid för annat. Idag har jag bland annat varit i pulkabacken med min bror och kusiner. Efter det gick vi hem och gräddade pannkakor. Provade även något nytt idag, med nutella i pannkakorna vilket var riktigt gott faktiskt.
Jag vet att bilden blev suddig och grejer med det får vara.
 
Ha en fin kväll allesammans ♥
Hej alla små hjärtan! ♥   Idag är det ju som sagt alla hjärtans dag vilket jag hoppas att ingen har glömt. Jag har fått jätte många fina kort och presenter som ni ser på bilden under. (och jag har absolut inte suttit och skrivit alla till mig själv!)
Har ni fått några kort eller något annat fint? :)
 
Ha en fortsatt fin Alla ♥-dag!
Tjenare människor! Idag hade alla niorna på min skola idrottsdag för att utse skolans bästa nia. Såkart så vann min klass men det var ju inte så oväntat, hehe. 
Just nu sitter jag med franskan igen. Jag menar, det är ju så roligt så det gör jag gärna flera gånger om dagen. (lägg märke till ironin!)
 
 
Nu ska jag fortsätta lite med franskan och kanske titta på ett tavsnitt av one tree hill, jappjapp.
Kramisar på er!
Hej, hello, tere, ciao, hallo och salut. Tänkte att jag skulle ta och visa min kreativa sida och skriva hej på massa olika språk. Otroligt klyftigt måste jag säga! 
Idag har jag förövrigt försöt tvinga in några franska meningar i hjärnan. Nu ska jag äta en semla. Det är ju trosts allt semledagen eller fettisdagen, vad man nu vill kalla det. 
går inte att rotera bilden, sorry.
 
Ha en fin tjockisdag :)
 
 
 
 
Tjabbatjenahallå! Som ni alla säkert märkt (eller tja, ni som följer min blogg) så har jag haft ett litet blogguppehåll vilket har varit behövligt. Men somsagt så ska jag försöka att ta tag i det igen. Ska även försöka få till en lite trevligare header och grejer. 
 
Nä men hejsanhoppsan alla bananer, ha en fin kväll, natt, morgon och förmiddag.
 
Tyvärr så har jag inte så många vettiga bilder så ni får lugna er på den fronten, hehehe.