Hej på er underbara! Nu sitter jag i solen och käkar glass och jordgubbar, sååå gott! Snart ska jag gå in och fixa mig inför ikväll, Valborg ju :D Sen ska jag till brasan och sen blir det nog hem till kompisar - taggad!
Vad ska ni göra ikväll? :)

Idag är jag ledig precis som många andra. Just nu sitter jag och äter frukost - fil med äpple och banan, gott! Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska göra idag, men set kan vara ganska skönt ned spontandagar ibland också! Ikväll ska jag iallafall till majbrasan med en massa kompisar :)

Godmiddag allihopa! Just nu sitter jag och äter plättar, mycket gott! Fast att de blev helt misslyckade och jag skäms lite över att visa dom på bloggen ;) Senare ska jag iväg mot kyrkan på gudstjänst eftersom jag ska konfirmera mig i sommar.
Hörs senare

Godkväll alla fredagströtta ;) Ute med Sofia nu. Nyss käkat glass och nu hör vi musik, försmak på beach party kanske? Vi börjar tidigt här hos oss!
KRAM FRÅN DE TVÅ MUSKETÖRERNA

Hej på er :) Just nu ligger jag ute i gräset och bara myser, så härligt! Man känner att våren verkligen är på väg på riktigt nu!
Strax ska jag nog ta en liten kvällspromenad med Sofia i det fina vädret :) mys mys, kanske en glass som paus denna underbara fredags kväll? ;)
KRAAAAMMM

Hallå hallå :) Kom hem för en stund sen och tänkte att jag ska plugga lite om en stund. Men först tänkte jag unna mig en stund i sängen och titta på en film, sällskapsresorna med STIG-HELMER! :D Bara jag som har så otroligt bra humor eller?
PUUUUUUUUSSSS

Äntligen frisk igen! Just nu sitter jag och tar igen det jag har missat i skolan de dagar jag har varit borta. Sen kommer Emma så ska vi ha lite skoj ikväll :) Så i eftermiddag är jag ganska upptagen, kul också ibland!

Goddagens :)
Sitter just nu och försöker bota feber med en kopp oboy. Snart tänkte jag ta tag i mitt no-projekt.

Kraaaaaam

Tjohej på er :D
Idag har jag mestadels befunnit mig i sängen eftersom jag har fått feber.. Great!
Nu blir det film mys i sängen.

Juste, glöm inte bort att följa mig på instagram @cassiiebexeliius

Godkväll alla söta läsare!
Ikväll är jag så himla trött och jag känner mig lite seg så jag går redan och lägger mig med en film på, myys!

Hörs imorgon, puss

Hallå där igen :) Igår spelade jag och några kompisar in en film som vi ska visa i skolan om ett tag, riktigt bra blir den nog ;)

Tänkte att jag skulle visa en bild på min nya alldeles underbara vägg. I julas fick jag lite Saade posters men jag har inte haft ramar till dom. Så nu är dom äntligen uppe på väggen! :D

Hallå igen :) Nu tänkte jag att jag skulle ta tag lite i bloggandet igen. För tillfället är inte mitt liv så himla intressant så det kommer bara bli några enstaka inlägg då och då. Men jag hoppas att ni blir glada och att jag inte har tappat allt för många läsare :)
Puss på er som fortfarande läser!